Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Επιτέλους καλοκαίρι!!!



8 σχόλια:

  1. Ναι Βασιλική, επιτέλους το πολυπόθητο και αγαπημένο καλοκαιράκι έφτασε και με ποδαρικό ένα πολύ όμορφο θαλασσινό έργο. Καλό καλοκαίρι λοιπόν και καλή συνέχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφτασε με βροχές και καταιγίδες κατσουφικο αλλά που θα πάει θα τον δούμε και τον ήλιο.ΚΑλο καλοκαίρι και σε σένα φίλε ΣΤελιο.

      Διαγραφή
  2. Καλό καλοκαίρι Βασιλική μου!
    Τι νέα; Περιμένω...

    ΑΦιλάκια πολλά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρες - που θα είναι σίγουρα, αν είναι να ανοίγεις τα μάτια και να βλέπεις εικόνες όπως αυτής της ακουαρέλας, δηλαδή ΑΥΤΗ την ακουαρέλα..

    Θα ήταν χαζό να σου γράψω σαν κριτικός τέχνης. Όμως θα ήταν ψέμα αν δε σου μετέφερα τη γοητεία που μου άσκησαν οι εικόνες σου στην περιήγησή μου σ' αυτό τον τόσο όμορφο χώρο. Χαίρομαι πολύ που τον συνάντησα (ας είναι καλά η Άιναφετς, ε;)

    Αν υπάρχει τρόπος να συμβάλω στην όσο γίνεται πιο ορεξάτη και τακτική επαφή σου με τα πινέλα σου, θα τον βρω και θα τον εφαρμόσω, να το ξέρεις!

    Πολλά φιλιά, περιμένω το επόμενο

    ΥΓ. Το ζήτημα της τεράστιας, λυσσαλέας μου ζήλειας δεν το έθιξα καθόλου. Φιλοξενούμενος εδώ πρώτη φορά, προσπαθώ να φανώ ευγενής!.. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έκανες και χαμογέλασα.Καλώς όρισες, μπορείς να γράφεις όπως θέλεις, τώρα τι να πω εγω; Ευχαριστώ για τα υπεροχα λογια σου και δεν σου κρύβω πως χάρηκα που βρήκες ενδιαφέρον τούτο τον χώρο.Πραγματι την συνάντηση την οφειλουμε στην μαγισσούλα 😊
      Είναι αλήθεια πως οι αναρτήσεις αργουν πολυ,και δεν οφείλεται στο ότι δεν υπάρχει υλικό για δημοσίευση όσο στην ψυχολογική διάθεση που επικρατεί πολλές φορές.
      Να σου πω και την αλήθεια η διατήρηση του blog,δεν το κρύβω,σε μια ανάρτηση παρότρυνση για τα blog της αιναφετς οφείλεται και την ευχαριστώ γι'αυτό.
      Ειμαι σίγουρη πως ένας καθηγητής παντα εχει τον τρόπο να εφαρμόσει τις μεθόδους του και είναι ευπρόσδεκτη η βοήθεια.😊
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ήδη να ξέρεις πως με την σειρά σου βάζεις και εσυ ένα λιθαράκι για πιο συχνές αναρτήσεις.
      Αλλά γιατί να ζηλεψεις;
      Έχεις την δύναμη της πένας χαχα
      Φιλι καρδιακό

      Διαγραφή
  4. Μπράβο Βασιλική μου...... διαβάζω τα άλλα σχόλια που σου κάνουν και τι να πω!!!! Μπράβο κοριτσάρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή